Szivattyúzás – vízszivattyúzás – vízeltávolítás

Vízszivattyúzás!

Akár 1-2 cm vizet is eltudunk távolítani. Szivattyúzás, vízeltávolítás 0-24h

Tel.: 06/70 77 55 190

20000Ft/óra-tól, függ a szivattyúzandó mennyiségtől is.

Budapest és Pest megyében is egyre többször találkozunk elöntött pincékkel, garázsokkal, liftaknákkal teremgarázsokkal. Mostanság a sűrűn előforduló heves  zivatar és felhőszakadás okozza a legtöbb problémát!

Szivattyúzást vállaljuk 10 – 15 cm vízmagasság alatt is, nem okoz gondot a kevés vízmennyiség, akár 1 – 2 – 3 – 4- 5 cm vizet is eltudunk távolítani! Számunkra fontos az ön biztonsága és az értékeinek megóvása!

Ha elöntötte értékeit a betörő víz ne habozzon hívni minket, segítünk a mentésben és a kár felszámolásban.

Zivatarok, csőtörések alkalmával előfordul, hogy az esővíz vagy az ivóvíz befolyik a mélygarázsba, alagsorba, liftaknákba, pincékbe, kocsi beállóba és szinte bárhová ahol nem szeretnénk, hogy ott legyen. A háztetőkről, utcáról, közterületről érkező víz tömege és nyomása szétnyomhatja a házak, épületek szennyvízvezetékeit, akár a ház falait is. Ilyenkor az esővíz a szennyvízzel együtt a pincékben jön fel, vagy a legalsó lakónál a WC-n keresztül, vagy padlóösszefolyóból áramlik vissza. Az is előfordulhat, hogy csupán a hirtelen lezúduló eső mennyiségét nem tudja elvezetni az utcai szennyvízhálózat. Ilyenkor van szükség a vízszivattyúzásra!

Szivattyúzáshoz hasznos információk!

Az ipari teljesítményű benzines szivattyúk és ipari teljesítményű elektromos vízszivattyúk a vízszivattyúzás során a víz mennyiség 100%-át nem képesek eltávolítani. Általában 10-15 cm vizet ott hagynak. Amennyiben a kivitelezés során gondoltak a vízgyűjtő zsomp kialakítására és a padlózat lejtésének kialakítására, akár a teljes vízeltávolítás is megoldható. Ha nem készült ilyen zsomp, akkor sajnos szükség lehet a kézzel történő eltávolításra. Ezt a feladatot végezhetjük felmosó rongy és vödör használatával, szemetes lapát használatával, speciálisan kialakított szivattyúk segítségével. Ne feledkezzünk meg  a fertőtlenítésről sem, ha szennyvízzel keveredett a helyiségünkben található víz. Erre a célra használhatunk hypo-t, domestost, klór mészt.

A benzinmotoros vízszivattyúzás alkalmával fontos tudni, hogy a kipufogógáz mérgező és életveszélyes, zárt helyen történő alkalmazása megfelelő védőfelszerelés hiányában tilos! Védőfelszerelés nélkül ne tartózkodjunk a működő vízszivattyú közelében. Szivattyúzás közben fontos és kötelező, hogy az épület jól szellőztethető legyen! Soha ne feledjük el még vízszivattyúzás közben sem, miközben értékeinket mentjük, hogy a szénmonoxid mérgező! Amennyiben nem megoldott a folyamatos szellőzés csak elektromos szivattyú használata javasolt.

Szivattyúink benzin és elektromos működtetésűek, így az áramszünet sem okoz problémát! Rendelkezünk áramfejlesztő aggregátorral áramszünet esetére is!

Ha bajban van segítünk. Pincék, garázsok, teremgarázsok, aknák vízeltávolítása.

Benzines Honda szivattyúink 600 – 1000 l/perc teljesítményű. Kb.: 60000 L/óra, ez függ, hogy milyen magasra és messzire kell a vizet eltávolítani.

Nagyobb mennyiségű víz eltávolításához ajánljuk.

Figyelem! A kipufogógáz mérgező, csak jól szellőztethető helyen használható.

Duguláselhárítás vízszivattyúzás árak

Vízszivattyúzás benzines szivattyúval
Vízszivattyúzás benzines szivattyúval

Elektromos szivattyúnk ( zenit, biox, pedrollo), amely sokkal halkabb, mint a benzines, és nincs károsanyag-kibocsátás.

Teljesítménye : 1500W  300L/perc – 750L/perc  kb.: 18000 – 48000 L/óra ez függ, hogy milyen magasra és messzire kell a vizet eltávolítani.

Vízszivattyúzás elektromos szivattyúval
Vízszivattyúzás elektromos szivattyúval

Villámárvizek, mint Magyarországon, mint a világ más országiban egy egyre gyakrabban megjelenő, egyre nagyobb károkat okozó természeti jelenség.

Európában a 2020-as évekre  nagyobb számban megjelenő és  nagyobb károkat okozó árvizek megjelenésétől lehet tartani
Villámárvizek megjelenése növekvő tendenciát mutat, ezzel szoros összefüggésben az extrém csapadékos napok száma is növekszik.  A jelenség meghatározója a rövid idő alatti (akár 10 perctől 6 óráig terjedő időintervallumban) nagy mennyiségű csapadék – kis területen. Természetükből, dinamizmusukból adódóan rövid idő alatt jelentős kárt okozhatnak az infrastruktúrában, épületekben és a mezőgazdasági termelésben is.

Előrejelezhetőségük szinte lehetetlen, hiszen a kiváltó ok általában egy lokálisan jelentkező, szélsőséges időjárási esemény (ez egyébként lehet akár egy markáns melegfront okozta gyors hóolvadás is).

 Vízszivattyúzás Budapesten


Vízszivattyúzás Budapest I. kerület,  Vízszivattyúzás Budapest II. kerület, vízszivattyúzás III. kerület, Vízeltávolítás IV. kerület, vízeltávolítás V. kerület,  vízszivattyúzás VI. kerület, szivattyúzás VII. kerület, Kiszivattyúzás  VIII. kerület, Víz eltávolítás  IX. kerület, vízszivattyúzás X. kerület, vízszivattyúzás XI. kerület, víz szivattyúzás pincéből XII. kerület, szivattyúzás alagsorból  XIII. kerület, vízszivattyúzás Budapesten XIV. kerület,  Víz mentesítés XV. kerület,  vízszivattyúzás   XVI. kerület,  vízszivattyúzás XVII. kerület, pince víztelenítés  XVIII. kerület,  vízszivattyúzás XIX. kerület,  vízszívatás  XX. kerület,  vízeltávolítás XXI. kerület,    fertőtlenítés  XXII. kerület,   munkagödör szivattyúzás   XXIII. kerület.