Duguláselhárítás Baracska: újév új szokások? Előzd meg problémás helyzeteket!

2022. 01. 13.

Az újévvel együtt sokan új szokásokat is szeretnénk bevezetni életünkbe. A fogadalmak között vezető helyet foglal el az életmódváltás, a rendszeres sportolás és az egészséges étkezés iránti igény. Nem ritka az sem, hogy az életmódváltás részeként az otthon tisztántartására és rendezettségére is szeretnénk fokozott figyelmet fordítani. Ennek nélkülözhetetlen része a szaniterek állapota és a dugulások megelőzése.

Amivel baj lehet, az egy idő után valószínűleg el is romlik. A szaniterek esetében sincsen ez másként. Az idő vasfoga nyomot hagyhat a rendszeren az elzsírosodás tekintetében. Bár ez az újépítésű ingatlanoknál ez utóbbival még nem kell számolni, de a dugulás esetükben is előfordulhat. Mi a teendő ilyenkor? Hogyan hozható helyre a rendszer állapota házilag? Vagy inkább válasszuk a duguláselhárítás Baracska területén is elérhető, profik kínálta lehetőségét?

Hangsúly a prevención

A megelőzés rendkívül fontos, és ez a szaniterekkel összefüggésben is így igaz. Figyelj arra, mi kerül a lefolyóba! Az ételmaradékok, a használt macskaalom, a zsíros szennyeződések vagy például a női higiéniai termékek helye a szemetesben van. Akár a nedves törlőkendők is okozhatnak komoly gondot, helyettük kifejezetten olyan nedves toalett papír használata javasolt, amely lehúzható a WC-ben.

Takarítás ott is, ahol eddig talán nem tettük

A megelőzés része az is, hogy a szanitereket a megfelelő módon tartod tisztán. A vízkőmentesítésen túl a szifon kitisztítása is figyelmet érdemel. Ezt néhány mozdulattal, és persze egy pár igen hasznos gumikesztyű használatával megteheted. Arra is ügyelj, hogy időnként forró vizet önts a lefolyóba, ami a zsíros lerakódásokat szünteti meg. A takarításnak azokra a területekre is ki kell terjednie, melyekre először talán nem is gondolnál.

Duguláselhárítás Baracska: ha nem megy házilag

Dugulás bármelyik ingatlanban előfordulhat. Néha elég a figyelmetlenség, és az ételmaradék toalettbe öntése, és máris kész a baj. Különösen így van ez akkor, ha a rendszer már egyébként sincs a legjobb állapotban. A duguláselhárítás Baracska területén is elérhető hozzáértő szakemberek segítségével, akik rövid időn belül, bontás nélkül újra átjárhatóvá teszik a rendszert.

 

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK