3 érv, amiért bármikor hasznos lehet a kamerás csatornavizsgálat

2023. 08. 18.

A gyors és egyszerű megoldások híve vagy? Ha probléma adódik, azonnal le kívánod tudni azt, hogy minden mehessen a régi kerékvágásban? Amint az első komolyabb dugulással szembesül az ember otthonában, ezek az elvek gyakran mit sem érnek. Főleg így van ez manapság, amikor az infláció, a megváltozott adózási környezet és az elszálló árak mellett a szolgáltatások ellenértéke is emelkedett. Sokan attól tartanak, hogy a duguláselhárításra fordított összeg igencsak megviseli majd a családi kasszát.

Vannak dolgok, amelyeknél nem érdemes várni a csodára. A WC dugulása, az eldugult rendszertől adódóan használhatatlan fürdőszoba azonnali beavatkozást igényel. A kamerás csatornavizsgálat a profi szemeknek rögtön megmutatja, hogy hol és milyen jellegű a dugulás, ez pedig a helyreállítás érdekében már egy hatalmas előnynek számít. Nézzük, mikor lehet kifejezettan ajánlott a kamerás csatornavizsgálat alkalmazása!

1. Ismerd meg a rendszert!

A szakember által végzett kamerás csatornavizsgálat előnyei sokan nem gondolnak akkor, ha használt ingatlant vásárolnak. Pedig kellene! Az elavult rendszerekben lerakódások lehetnek, de a gyökér-benövés kockázatára is érdemes hangsúlyt helyezni. Az új élettér megismerése nemcsak a terek berendezésekor kerül középpontba, hanem a hozzá tartozó rendszerekkel összefüggésben is.

2. Tudd meg, mi a baj!

Eldugult a fürdőkád? Hiába a pumpálás és a lefolyótisztítók használata? Ha csak nincsenek erre felesleges napjaid, akkor érdemes szakembert hívni, aki a kamerás csatornavizsgálat segítségével megnézi, hol van pontosan a dugulás. Ha szó szerint tisztán lát, úgy azt a módszert választhatja a rendszer átjárhatóvá tételére, ami a leginkább alkalmas arra. Természetesen az ingatlan kora és csövek állapota is befolyásolja azt, hogy mi lesz végül a befutó megoldás.

3. Megelőzés kamerás csatornavizsgálat segítségével

Prevenció. Nemcsak az egészségügy világában érdemes felhívni erre a figyelmet, hanem akkor is, ha az otthon komfortos használatáról van szó. Nem véletlen kerülendő a nedves törlőkendők és az ételmaradékok toalettbe öntése, mint ahogy a zuhanyozáskor is célszerű a hajszálakat azonnal összeszedni, még mielőtt a lefolyóba kerülnének. A kamerás csatornavizsgálat a csövek állapotának feltérképezésekor is hasznos választásnak bizonyul, érdemes erre egyfajta jövőre szóló befektetésként gondolni.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK