Duguláselhárítás Baracska: nedves törlőkendők és papír zsebkendők

A dugulások bármely ún. nedves helyiségben felüthetik a fejüket. A közösségi terek és az otthonok sem számítanak kivételnek ez alól. Sőt, a tapasztalatok szerint az új építésű ingatlanokban is meglepően gyorsan megjelenhet a dugulás, ha a szanitert nem rendeltetésének megfelelően használod. Sokan úgy vannak vele, hogy inkább tennének preventív jelleggel a probléma kiküszöbölésének érdekében, mintsem a már felmerült bajt orvosolják komoly összegekért.

A legtöbben tehát azért igyekeznek saját maguk megszüntetni a dugulást, mert attól tartanak, a szakember által végzett duguláselhárítás Baracska területén is komoly összegeket felemésztene. A várható költségek rendszerint a probléma jellegétől függően alakulnak, de bontásra viszonylag ritkán van szükség.

A papír zsebkendők komoly gondot okozhatnak!

A szakemberek gyakran szembesülnek azzal, hogy a dugulást olyan hétköznapi anyagok okozzák, mint a papír zsebkendők és a nedves törlőkendők. Mindkettő típust előszeretettel dobálják az ingatlanok használói a toalettbe, de mosáskor is a rendszerbe kerülhet egy véletlenül a zsebben felejtett pzs. Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy mosást megelőzően nézzük át a ruhadarabokat, különös figyelemmel a nadrágokra. S hogy mi a helyzet a nedves törlőkendőkkel?

Popsi törlő vagy nedves WC papír? Nem mindegy!

Többféle típus jelen van a piacon a hagyományos popsi törlőktől kezdve a nedves WC papírokon keresztül a kifejezetten takarítási célokat szolgáló termékekig. Az magától értetődő, hogy a popsi törlő kendőknek a toalettben van a helyük, ezek ugyanis nem oldódnak fel a vízben. A nedves WC papírokkal már egészen más a helyzet, ezek kifejezetten olyan anyagból készülnek, amelynek köszönhetően bátran a WC-be dobhatod azokat. A takarításhoz javasolt, fertőtlenítős kendőktől szintén a szemetesbe dobva érdemes megszabadulni.

A duguláselhárítás Baracska területén akkor is szükségessé válhat, ha egyébként odafigyelsz a szaniterek állapotára. Ne feledkezz meg arról, hogy a WC-be csak olyan kendőket, dobj, amelyekkel megbirkózik a toalett. Ha makacs dugulással szembesülsz, néhány napnál tovább nem érdemes bajlódni a házilagos módszerekkel, bízd inkább profikra a feladatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük