Duguláselhárítás Tárnok: hogyan előzzük meg a problémát?

2022. 04. 28.

Legyen szó az életben bármilyen problémáról is, a megelőzés mindig egyszerűbb, mint az utólagos helyreállítás. Igaz ez a dugulásokra is, melyek kapcsán a szaniterek helyes használatára érdemes felhívni a figyelmet. Sokan szemetesként tekintenek a toalettre, és a konyhai csapban is előszeretettel engedik le az ételmaradékokat. Ha eddig csak a szerencsének köszönhető, hogy a dugulás elkerülte otthonod, akkor itt az ideje, hogy tudatosan állj hozzá a szaniterek kérdéséhez is.

Duguláselhárítás Tárnok: ezek a leggyakoribb hibák!

A duguláselhárítás során rendszerint fény derül arra, hogy mire érdemes a jövőben az ingatlan használóinak jobban odafigyelni. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a toalett nem szemetes, és képtelen mindazokat a darabos szennyeződéseket, szemeteket elnyelni, melyeket sokan lehúznak. Néha meglepő tárgyakkal találkoznak a szakemberek, ezért nagyon fontos, hogy a használt macskaalmot, zsiradékot, ételmaradékokat ne itt húzzuk le.

Az ételmaradékok a konyhában is rendszeresen problémát okoznak, még akkor is, ha lefolyószűrőt használsz. Ez utóbbit tudatosan érdemes alkalmazni, hogy még csak véletlenül se mehessenek alá az ételdarabok. A mosogatás előtt alapvetően célszerű megtisztítani a tányérokat a darabos szennyeződésektől.

Fürdőszoba? Akár a szifon tisztítása is segíthet!

A fürdőszobában és a konyhában megtalálható csap esetében, dugulásnál megéri próbálkozni a szifon kitisztításával. A duguláselhárítás Tárnok területén is elkerülhető a szifontisztítással. Akkor sem kell azonban elkeseredni, ha ez nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A tapasztalatok szerint a profik a megfelelő szerszámok birtokában gyorsan a dolog végére járhatnak. S hogy mi okoz leginkább problémát a fürdőben?

A szakemberek azon az állásponton vannak, hogy a túl sok mosópor, habzó alapanyag, semmiképpen nem tesznek jót a rendszernek, főleg akkor, ha a hajszálak megtapadnak azokban. A takarítások alkalmával ne feledkezzünk meg a csapokról és a lefolyókról sem. A természetes megoldások híveinek az ecet és a szódabikarbóna kettőse remek döntés megelőzés gyanánt, de a forró vizes átöblítés is jó választás, ha szeretnénk a csövek falára rakódott zsiradékot leoldani. Ez utóbbi egyébként idővel természetes úton vezethet duguláshoz, e tekintetben főként a régi ingatlanok vannak veszélyben. A duguláselhárítás Tárnok ingatlanjaiban is elérhető szakemberek közreműködésével. Ha tehát nincs időd, energiád arra, hogy magad bajlódj a kialakult dugulással, akkor ezt profik oldják meg helyetted, méghozzá gyorsan és hatékonyan, bontás nélkül.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK