Duguláselhárítás ünnepnapokon – Mutatjuk, hogy hozható ki olcsóbban!

Duguláselhárítás ünnepnapokon – Mutatjuk, hogy hozható ki olcsóbban!

A duguláshoz még mindig nem szívesen hív a mai kor embere profikat. Az okok nyilvánvalók, hiszen a munkadíj egyetlen háztartásnak sem hiányzik a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ilyenkor kerülnek elő a házilagos módszerek, az ecet és a szódabikarbóna, a flakonszámra a lefolyóba öntözött lefolyótisztítók és persze a slaggal történő átmosás. A helyzet csak fokozódik akkor, ha a duguláselhárítás ünnepnapokon szükséges.

Duguláselhárítás ünnepnapokon: ne bajlódj házilag!

Nincs nyitva semmi, és még egy jól felszerelt háztartásban is előfordul, hogy nincsen megfelelő WC pumpa, vagy vegyi anyag, amit be lehetne vetni. Tényleg érdemes ezen idegeskedni? A manapság tevékenykedő szakemberek számára kiemelt jelentőséggel bír a megbízhatóság, az elégedett ügyfél és a folyamatos rendelkezésre állás. A duguláselhárítás ünnepnapokon is elérhető, így ha nem bírsz vele egyedül, vagy egyszerűen nem bajlódnál ilyesmivel a szabadnapon, akkor a lakóhelyeden tevékenykedő profikra bízhatod a dolgot.

Sokba fog kerülni? A költségek mindenkinél viszonylagosak. Előzetesen tájékozódhatsz az árakról, így körülbelül sikerülhet belőni, hogy mennyi lesz az annyi. Természetesen a szakemberek sem tudhatják teljesen látatlanban, hogy mivel van a gond, viszont ha segíted munkájukat, akkor jobban be tudják határolni, mire számíthatnak.

A megelőzés az ingatlan típusától, korától függetlenül rendkívül fontos!

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a megelőzés kiemelt jelentőséggel bír. Igaz ez a régi és az új építésű ingatlanokra egyaránt. A kamerás csatornavizsgálat alkalmazása nemcsak a duguláselhárításban jelent segítséget, hanem a csatornák állapotának átfogó ellenőrzésére is remek választás. A kamera segítségével könnyedén felmérhető a rendszer állapota, az esetleges sérülések, repedések felismerése. Arra is célszerű hangsúlyt helyezni, hogy mi kerül a lefolyókba, hogyan használod a szanitereket. A lefolyószűrő a konyhában nélkülözhetetlen, de az erősen habzó anyagok adagolására is célszerű ügyelni. A habban ugyanis könnyedén megrekednek a hajszálak, a zsiradék, a darabos szennyeződések.

Vannak szakemberek, akik plusz költségek nélkül vállalják ünnepnapokon is a rendszer gyors és hatékony átjárhatóvá tételét. Womás mosással a mélyen levő dugulásokat és lerakódásokat tudják megszüntetni, a csőgörény pedig az ingatlan felől jelenthet megoldást. A tapasztalatok szerint csak ritkán válik szükségessé a bontás, a legtöbbször gyorsan megoldható a helyzet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük