A duguláselhárítás ünnepnapokon jön a legrosszabbkor?

duguláselhárítás

Ha volt már „szerencséd” egy ünnepi összejövetel alkalmával azzal szembesülni, hogy nem folyik le a víz a toalettben, akkor biztosan tudod, mi az, amit az ellenségednek sem kívánsz. A makacs dugulások rendszerint nem egyik napról a másikra alakulnak ki. Az odafigyelés és a körültekintés hiánya szükséges ahhoz, hogy a rendszer ilyen szinten működésképtelen legyen. Tény ugyanakkor, hogy a régi ingatlanokban már a csövek elzsírosodásával is számolni kell, ami szintén a dugulások gyakoriságát növelheti meg. Nem véletlen, hogy a szakemberek megelőzési céllal is javasolják a kamerás cső- és csatornavizsgálat elvégzését.

Ha ünnepnapon üt be a baj

Nos, térjünk vissza oda, hogy ünnepnap van, és mást sem kívánsz, mint a duguláselhárítással bajlódni. Elsősorban nem mindegy, hogy mi a helyzet, és melyik szaniter érintett. Míg a kézmosás a kád fölött is megoldható, addig a WC és a tusoló nem helyettesíthető, tehát valamit muszáj lesz tenni a dugulással. Elérhető a duguláselhárítás ünnepnapokon? Ez természetesen a szolgáltatótól függ. Mindenesetre nem árt, ha ismered az elérhetőségeit, így rá tudsz kérdezni a témára. Az igazi profik weboldalukon feltüntetik, hogy segítségükkel lehetséges-e a duguláselhárítás ünnepnapokon.

Az árak jelentős befolyásoló tényezők

A profizmus egyébként abban is megmutatkozik, hogy egy, a tapasztalatok alapján összeállított árlistával is találkozhatnak az érdeklődők online. Árak. Bizony, ez az a téma, amiért a legtöbben halogatják a szakember kihívását. A mai kor embere azzal is tisztában van, hogy a hétvégén, ünnepnapon végzett munka plusz feláras. Nem véletlen, hogy először inkább valamilyen duguláselhárító folyadékkal, lefolyótisztítóval próbálkoznak az ingatlantulajdonosok. Még csak vendégsereg sem kell ahhoz, hogy rendkívül kellemetlen legyen a dugulás jelenléte.

Hol a vége a házilagos próbálkozásoknak?

Amikor már előkerülne a slag, a házi használatra szánt csőgörény, akkor érdemes inkább átgondolni, hogy miként haladjunk tovább. A duguláselhárítás ünnepnapokon sem kerül vagyonokba, ha pedig a cső cseréjére lenne szükség, akkor az úgyis további munkálatokat igényel. Mielőtt azonban azt hinnéd, hogy kizárólag bontással orvosolható a probléma, érdemes tudnod, hogy a dugulások jelentős része akár 30 perc alatt megszüntethető a megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük