Duguláselhárítás ünnepnapokon – legközelebb figyelj a megelőzésre!

2023. 08. 27.

A dugulás gyakran bűzzel, szennyeződésekkel és hiábavaló helyreállítási próbálkozásokkal jár. A lefolyótisztítók és a pumpálás korántsem biztos, hogy elegendőnek bizonyulnak. Sokan úgy vannak vele, hogy akár több flakonnal is beleöntöznek a rendszerbe, majd várnak a csodára. Ez vagy megérkezik, vagy nem. Mivel laikusként nem tudhatjuk, mi a probléma, ezért szinte vaktában lövöldözünk. Nem véletlen, hogy a szakemberek gyakran a kamerás cső- és csatornavizsgálattal indítják a helyreállítási folyamatot.

Duguláselhárítás ünnepnapokon: mik a lehetőségek?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hétköznapi elfoglaltságok közé is nehéz beilleszteni a szakember fogadását. Az időpont egyeztetése sokszor akadályokba ütközik, ám fontos tudni, hogy az otthonhoz tartozó rendszer optimális működése az ingatlan kényelmét befolyásolja, ezért nem célszerű halogatni a feladatot. A duguláselhárítás ünnepnapokon is elérhető, így ha hosszú hétvégén vagy ünnepnap adódik baj, akkor nem érdemes túl sokáig várni a hozzáértő csapat felkeresésével.

Miért halogatunk mégis?

Sokan úgy vannak vele, hogy a duguláselhárítás ünnepnapokon horror összegekbe kerül, és ezt biztosan nem kívánják kifizetni. Mások a kellő magabiztosság birtokában előkapják a házi csőgörényt, és maguk állnak nekik a rendszer kitisztításának. Ugyan ez utóbbi beválhat, de garancia nincs arra, hogy átjárható is lesz a lefolyó.

Tájékozódj az árakról!

A duguláselhárítás ünnepnapokon kétségkívül gyakran feláras, de ha használhatatlan a toalett, vagy az esti zuhanyozás lehetetlenül el a dugulás miatt, akkor nem érdemes sokat gondolkodni. A korrekt áron tevékenykedő szakember már a telefonos egyeztetés alkalmával tud egy körülbelüli árat mondani, ami rendszerint a duguláselhárítás kapcsán szóba kerülhet nála. Az információ birtokában mindenki eldöntheti, hogy belefér-e ez neki. Egy biztos: ha létfontosságú szaniterek érintettek, akkor nem éri meg várakozni és a házilagos megoldásokkal kísérletezni. A hatékony és gyors helyreállítás aranyat ér, ám nem feltétlen az árkategóriát illetően.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a dugulásokat illetően is kiemelt jelentőséggel bír a megelőzés. A szaniterek helyes használatával és a rendszer időnkénti átnézetésével hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a kellemetlenségeknek elejét vedd, és a lefolyók mindig a legjobb állapotban szolgálják otthonod kényelmét.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK