Duguláselhárítás Dunaújváros ingatlanjaiban: ezek a leggyakoribb kiváltó okok!

2021. 07. 16.

Ha a dugulások kerülnek szóba, akkor a leginkább a házilagos megoldásokra fókuszálunk. Vannak, akik a pumpálásra és a különféle vegyi anyagokra esküsznek, de azok száma sem kevés, akik az olcsó és sok esetben hatékony ecetet és szódabikarbónát választják. Ahhoz azonban, hogy megértsük, és így megelőzhessük a dugulásokat, érdemes azokat kicsit jobban megismerni.

A dugulások nem kímélik az új építésű ingatlanokat sem, de hát a duguláselhárítás Dunaújváros régi és új ingatlanjaiban egyaránt szükségessé válhat. Ami fontosabb a rendszer koránál, az nem más, mint a szaniterhasználati szokások. Belegondoltál már abba, hogy mi mindent engedsz le a lefolyóban? Vannak bizonyos alapanyagok, melyeket kénytelenek vagyunk leengedni, ilyenek a habképző anyagok. Korántsem mindegy azonban, hogy miből mennyit használsz, és milyen darabos szennyeződések társulnak melléjük.

Duguláselhárítás Dunaújváros: ezek a leggyakoribb tapasztalatok!

A szakemberek rendszeresen felhívják a figyelmet arra, hogy ne használjunk túl sok habzó alapanyagot. A mosópor gyakran felelőssé tehető a lerakódásokért, de a samponok és habfürdők habja is megtapadhat a már egyébként is jelen levő minimális dugulásokban. Innentől fogva csak egy lépés, hogy a hajszálak, a zsiradék és a szőrszálak makacs dugulást okozzanak a rendszerben. Fontos tehát, hogy ügyeljünk a szaniterhasználatra, s ez a toalett esetében is kiemelt jelentőséggel bír. Lássuk, miért!

A toalett nem szemetes!

A ténnyel mindannyian tisztában vagyunk, mégis gyakran kerülnek ételmaradékok, használt olaj, nedves törlőkendők vagy női higiéniai termékek a rendszerbe. Ezek gyorsan duguláshoz vezetnek, ami a toalett esetében kifejezetten komoly kényelmetlenséggel jár. Az ingatlan használatához nélkülözhetetlen a szaniterek optimális működése, ha pedig ez nem valósul meg, akkor azonnali beavatkozás szükséges.

Gyakori a kerti gyökérbenövés

Talán nem is gondolnád, de a dugulások oka akár a kertben is keresendő lehet. A csövekhez közel fekvő méretes növények rendszerint nagy gyökérzettel is rendelkeznek. Igyekezz a kertépítést úgy szervezni, hogy ismered, merre húzódnak a csövek a kertben. A duguláselhárítás Dunaújváros területén is bármikor elérhető, legyen szó kerti problémáról, vagy a konyhai szaniter eldugulásáról.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK