Duguláselhárítás Százhalombatta: a szakember szemével

2021. 06. 30.

A dugulások az ingatlan korától függetlenül megjelenhetnek. Természetesen a régi építésű ingatlanokban a rendszer elzsírosodása már alapvetően megnöveli a kockázatát a dolognak, de a helytelen szaniterhasználat miatt az új építésű otthonok sincsenek biztonságban. Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy a szanitereket kizárólag rendeltetésüknek megfelelően használjuk, és ügyeljünk arra, mi kerül a lefolyókba.

A területen a legnagyobb tapasztalattal azok a szakemberek rendelkeznek, akik napi szinten a dugulások megszüntetésén dolgoznak. Véleményük szerint is a nem megfelelő szaniterhasználat áll a legtöbb dugulás hátterében, de természetesen találkoztak már olyan ingatlanokkal is, melyeknél a rendszer korából adódóan fordult elő a dugulás, vagy akár a csőtörés. Nézzük, milyen helyzetekkel szembesülnek a leginkább a profik akkor, ha a duguláselhárítás Százhalombatta területén válik aktuálissá!

Nedves törlőkendők és ételmaradékok 

A toalett esetében a nedves törlőkendők igen sok problémát képesek okozni. Mindegy, hogy kisgyermekes családról van szó, vagy egyszerűen a higiénia érdekében kerülnek gyakran használatba a nedves törlőkendők, azokat mindenképp szemetesben célszerű elhelyezni. Ma már praktikus, esztétikus kis szemeteseket is be lehet szerezni, melyek a legkisebb toalettben is gond nélkül elférnek. Ne feledkezz meg erről az aprónak tűnő dologról, így biztosan nem landolnak a női higiéniai termékek sem a WC-ben.

A másik komoly probléma, ami a dugulások hátterében áll, az az ételmaradékok kérdése. Mosogatás során gyakran nem csak a zsiradék jut a rendszerbe, hanem a tányéron maradt apró maradékok is. Ezek felgyűlhetnek a szifonban, de ez még a jobb eset, hiszen a szifon tisztítása házilag is megoldható. A duguláselhárítás Százhalombatta térségében viszont gyakran éppen azért válik szükségessé, mert ezek a darabos szennyeződések a zsiradékkal és a habzó mosogatószerrel együtt komoly akadályt képesek okozni a rendszerben.

Duguláselhárítás Százhalombatta? Bízd hozzáértő profikra!

Vannak olyan ház körüli munkálatok, melyekkel nem érdemes házilag bajlódni. Bár a dugulásokat a legtöbben pumpálással, vagy akár házi csőgörény alkalmazásával igyekeznek megszüntetni, de a tapasztalatok szerint ez sokszor nem jár eredménnyel. Ilyenkor mihamarabb javasolt profi segítséget kérni. A kamerás cső-és csatornavizsgálatnak hála pontosan feltérképezhető a rendszer, és a helyreállítás is célirányosan végezhető.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK