Duguláselhárítás ünnepnapokon? Mi a teendő ilyenkor?

dugulaselharitas-unnepnapokon-mi-a-teendo-ilyenkor

Hosszú hétvégékből és ünnepnapokból nem sok adódik az évben. Az ilyen alkalmakat a legtöbben szeretjük előre megtervezni, családi összejövetellel, vagy egyszerűen pihenéssel tölteni a rendelkezésre álló időt. Murphy törvénye szerint is a baj mindig akkor jön, amikor tényleg nem számítunk rá. Bár soha ne legyen az embernek nagyobb gondja a dugulásnál, de ha a szaniterek egyike emiatt nem használható, akkor bizony az azonnali megoldás a legsürgetőbb.

Pumpa és lefolyótisztító – Elég lesz ennyi?

Talán nem is kérdés, hogy mit tesznek a legtöbben a házilagos duguláselhárítás érdekében. Elő a pumpával és jó esetben az spájzban lapuló lefolyótisztítóval! Nem mindegy azonban, hogy milyen az a pumpa. A hagyományos típuson túl érdemes gondolkodni, hiszen ma már néhány ezer forintért korszerűbb, nagyobb hatékonysággal dolgozó eszközt tudhatsz otthonodban. A nagy vákuumot létrehozó pumpával akár a jelentős dugulásoknak is búcsút mondhatsz. Persze soha nem árt, ha van otthon valamilyen lefolyótisztító. A háziasszonyok azon a véleményen vannak, hogy tulajdonképpen mindegy, milyen márka kap helyet a sürgősségi esetekre tartogatott megoldások között. Ha valami használ házilag, akkor használ, ha nem, akkor hiába a több napon keresztüli próbálkozás.

Ha a duguláselhárítás ünnepnapokon szükséges…

A duguláselhárítás ünnepnapokon is szükségessé válhat. Bár senki nem szereti ilyenkor zaklatni a szakembert, és felborítani saját, valamint az ő programjait is, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor nincs más választás. Az igazi profik úgy vannak vele, hogy nem véletlen vállalják a duguláselhárítás ünnepnapokon történő elvégzését. Vannak helyzetek, amikor nem lehet várni a helyreállítással. A csőtörés, az egyre inkább átnedvesedő falak, vagy a toalettből megállíthatatlanul visszafelé folyó szennyvíz az ingatlan higiéniáját kockáztatják, sőt, társasházaknál az alsó lakók otthonának épségét is veszélyeztetik.

Megbízhatóság és megfizethetőség- Nem lehetetlen!

A szakemberválasztás alkalmával a legfontosabb szempont a megbízhatóság. A mai kor embere hajlandó akár többet is fizetni azért, hogy az ingatlan kényelme szempontjából kritikus területek mindig rendben legyenek, és a hirtelen fellépő hibák azonnal orvoslásra leljenek. Ha cél a duguláselhárítás ünnepnapokon, akkor kifejezetten olyan szakember mellett érdemes letenni a voksot, aki ilyenkor is vállalja a feladatot, felveszi a telefont, és nem süt már a hangjából is, hogy elege van az egészből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük