Kamerás csatornavizsgálattal gyorsabb a hibaelhárítás

2024. 02. 12.

A hatékony és gyors megoldások híve vagy? Ki nem? A mai kor embere szereti, ha a gondoknak gyorsan a végére járnak a megfelelő szakemberek, és minden mehet tovább a korábbi kerékvágásban. De vajon mennyire működik ez akkor, ha az otthon kényelmét biztosító szaniterekről van szó? Milyen megoldással lehet felismerni a probléma tényleges forrását? A kamerás csatornavizsgálat már alapvető módszer akkor, ha nem látni elsőre, mi lehet a gond.

Lefolyótisztítók vagy hatékonyság a profizmus jegyében? A válasz egyértelmű!

A dugulás az dugulás. Ha helyzet van, akkor az egyik, vagy akár több szaniter is használhatatlanná válik. Ennek tipikus példája, amikor a padlóösszefolyóból visszafelé folyik az elhasznált víz, ezzel a teljes helyiség használatára rányomva bélyegét. A lefolyótisztítókkal és a pumpálással ugyan lehet próbálkozni, de ha elhanyagoltad a rendszert, vagy a WC-t egyfajta szemetesnek használtad, akkor bizony számolni kell a makacs dugulás kockázatával. Elég csak néhány órát rászánni a házilagos bajlódásra, és gyorsan belátja az ember, hogy a profi segítség nélkülözhetetlen. A duguláselhárítás akár ünnepnapokon is elérhető, érdemes a megfelelő elérhetőségekkel tisztában lenned, hogy ha beüt a baj a pirosbetűs ünnepeken, akkor azonnal tudd, kihez célszerű fordulni.

Kamerás csatornavizsgálat a helyreállítás szolgálatában

A kamerás csatornavizsgálat régóta alkalmazott módszer, aminek segítségével a rendszer belülről ismerhető meg. Ez az, aminek az állapotáról a szanitert látva nem sokat tudhatunk. Kifejezetten hasznos akár prevenciós céllal is, hiszen így fény derülhet a kezdődő dugulásokra, repedésekre, sőt, a gyakran megjelenő gyökér-benövéssel is még időben tudsz majd foglalkozni. A womás csatornamosás erőteljes megoldás a lerakódásokkal szemben. A mechanikus duguláselhárítás a kamerás csatornavizsgálat után alkalmas lehet arra, hogy a már előre belőtt helyet célozva történjen a hatékony helyreállítás.

Átjárható lefolyók – Hogyan őrizhetők meg?

Elsősorban fontos hangsúlyt helyezni a megelőzésre. Ne használd szemetesnek a WC-t! Az erősen habzó alapanyagokkal nemcsak a takarékosság érdekében javasolt óvatosan bánni. A hab alapot képez a rendszerben a dugulásoknak, amik hajszálakból, zsiradékból és apró szennyeződésekből állnak össze. Az átjárható lefolyók érdekében hasznos lehet időnként forró vízzel átöblíteni a rendszert, esetleg valamilyen duguláselhárító folyadékot, lefolyótisztítót alkalmazni kifejezetten prevenciós céllal.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK