5 ok, amiért a kamerás csatornavizsgálat felgyorsítja a duguláselhárítást

csatornavizsgálat

A dugulások esetén a gyors és hatékony helyreállítás felbecsülhetetlen értékkel bír. No, nem az ellenértékre gondolunk, sokkal inkább arra a megnyugvásra, hogy ismét kifogástalan állapotban van a rendszer. A kamerás csatornavizsgálat nem véletlen képezi a szakember szolgáltatásainak részét. A korszerű eszköz nem mai találmány, de segítségével napjainkban is pontosan megállapítható

1. Nem baj, ha látod, mit csinálsz

A csőrendszer belseje egyfajta fekete lyuk, amibe soha nem látsz bele. Kivéve, ha szakemberre bízod a feladatot, hiszen a kamerás csatornavizsgálat éppen ezt a célt szolgálja. A száloptikás eszköz a megfelelő mérettel bármilyen rendszerbe beengedhető, és még a legkisebb hibákra, repedésekre is felhívja a figyelmet.

2. Rendszerismeret percek alatt

A gyorsan elvégezhető kamerás csatornavizsgálat lehetővé teszi, hogy az ingatlanhoz tartozó rendszert szinte percek alatt megismerhesse a szakember. Miért fontos ez? Így kiderülhet, hogy helyileg hol és milyen jellegű a probléma. Más módszert érdemes használni akkor, ha makacs dugulásról van szó, és megint mást, ha lerakódások vannak a cső falán.

3. Célirányos duguláselhárítás bontás nélkül

Az ingatlantulajdonosok általában félnek kihívni a szakembert, ugyanis attól tartanak, csak bontással lehetséges a helyreállítás. A profik tapasztalatai viszont ennek épp az ellenkezőjét támasztják alá. A legtöbbször akár félóra is elegendő ahhoz, hogy a duguláselhárítás célirányosan megtörténjen, és újra használhatóvá váljon az érintett szaniter.

4. Helyreállítás nagy hatékonysággal

A makacs dugulások, lerakódások megkövetelik, hogy a kellő hatékonysággal történjen a duguláselhárítás. A womás mosás rendszerint beváltja a hozzá fűzött reményeket, de a csőgörény is bevált eszköznek számít a területen.

5. Kamerás csatornavizsgálat, amivel megelőzheted a nagyobb gondokat

Duguláselhárítás és prevenció? A két téma szorosan összekapcsolódik. A forró vizes átöblítés és a konyhai lefolyószűrő alkalmazása mellett a toalett megfelelő használata is nélkülözhetetlen az átjárhatósághoz. A kamerás csatornavizsgálat megelőzés céljából is alkalmazható, s ennek köszönhetően a régi csövek időben kicserélhetők, mielőtt még nagyobb baj adódna. A szakember szolgáltatásait ma már nemcsak akkor igénylik az ingatlantulajdonosok, ha nagy a baj. A megelőzés szintén fókuszba került, akár a későbbi, magas költségek és bontási feladatok elkerülésének érdekében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük