Kamerás csatornavizsgálat – Ezért választják a legtöbben a profi segítséget!

duguláselhárítással

Az eldugult lefolyó nem jöhet jókor. Mindegy, hogy az esti kádfürdő után szembesül az ember a kellemetlenséggel, vagy a toalett esetében folyik visszafelé a szennyvíz, az azonnali helyreállítás nem várathat magára. Milyen módszert választanak a legtöbben? Tényleg csak a régi építésű ingatlanokban lehet szükség csatornatisztításra? Mit tud a kamerás csatornavizsgálat, amiért sokan akár prevenciós jelleggel is mellette döntenek? Cikkünkben ilyen kérdésekre keressük a válaszokat.

Időhiány

Van ahhoz elég időd és megfelelő idegrendszered, hogy házilag bajlódj a dugulás megszüntetésével? Az időhiány általános probléma a mai kor emberének életében. Ha az egyébként is szűkösre szabott 24 órába még a lefolyótisztítók öntögetése, a pumpálás, vagy a különféle házi módszerekkel való kísérletezés aligha fér bele. Nem véletlen, hogy a szakember által végzett duguláselhárítás, és az ehhez gyakran szorosan kapcsolódó kamerás csatornavizsgálat egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Felesleges kiadások nélkül

A házilagos duguláselhárítással nemcsak az időráfordítás a baj, hanem gyakran bizony annak anyagi vonzata is. A lefolyótisztítók, a házi használatra szánt csőgörény, esetleg ennek elektromos változata a jelenlegi árakkal együtt mind inkább drágulnak. A szakember felkeresése és az időpontegyeztetés alkalmával már egy körülbelüli árat kaphatsz arra vonatkozóan, ha minden gond nélkül sikerül a rendszert újra átjárhatóvá tenni. A megfelelő eszközökkel és a kamerás csatornavizsgálat segítségével pedig jó esély van erre, és a bontás elkerülésére.

Használt lakásba költözésnél is hasznos

A kamerás csatornavizsgálat remek választásnak bizonyul akkor is, ha használt ingatlant vásároltál, és tudni szeretnéd, milyen állapotban van a rendszer. A nem megfelelő dőlésszög, vagy az évek során keletkezett lerakódások és az elzsírosodás folyamata bizony makacs dugulásokat okozhat. A rendszer feltérképezésével fény derülhet arra van-e, és ha igen, milyen probléma.

Kamerás csatornavizsgálat profi duguláselhárítással

A duguláselhárítás rendszerint bontás nélkül kivitelezhető. A womás mosás vagy akár a mechanikus tisztítás elegendő ahhoz, hogy a választott szakember a megfelelő gyakorlattal elbánjon a szanitereket használhatatlanná tevő dugulással. A kamerás csatornavizsgálat visszanézhető felvételt készít, ezzel újra megnézhető és kiértékelhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük