A csatornatisztítás támogatja az otthon komfortos használatát

2024. 03. 9.

Az otthon kényelme mindig is lényeges volt, ám a pandémia időszakában még inkább az lett. Ahogy egyre több időt töltöttünk a 4 fal között, olyan kiegészítők, bútorok és berendezések is helyet kaptak ott, amelyek előnyét akár a mai napig sokan élvezzük. A designer bútorok és a drága műszaki cikkek azonban mit sem érnek, ha az ingatlan alapvető rendszerei nem funkcionálnak rendesen.

Prevenció a csatornatisztítás világában

A nedves helyiségnek számító konyha, fürdőszoba és toalett e tekintetben különösen kritikusnak számít. Ma már a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a lefolyószűrő alkalmazásával megkímélhetik magukat a hajszálak és darabos szennyeződések okozta dugulásoktól, azt viszont már kevesebben tudják, hogy a csatornatisztítás prevenciós céllal is javasolt.

Kamerás cső- és csatornavizsgálat: Induljon ezzel a folyamat!

A régebbi építésű ingatlanokban rendszerint a csövek sincsenek már optimális állapotban. Ha nem is csőtörés lesz a dolog vége, de az elzsírosodott, lerakódásokkal teli rendszerben a szűk keresztmetszet növeli a dugulások kockázatát. A csatornatisztítás előtt sokan választják a kamerás cső- és csatornavizsgálatban rejlő lehetőségeket. Nem véletlen.

Felejtsd el a lerakódásokat!

A kamerás, száloptikás eszköznek köszönhetően a rendszer egésze „bejárható” belülről, így kiderülhet, ha bármi probléma van azzal. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ma már a használt ingatlant vásárlók is mind gyakrabban döntenek a módszer mellett, hiszen így nemcsak a nyomvonal meghatározás történhet meg, hanem a rendszer állapotát is megismerhetik. Ez utóbbi az, amit az ingatlan megtekintése során biztosan nem ismerhetünk meg. A későbbi, kellemetlen meglepetéseket senki nem szereti. Ha viszont teszel a prevenció érdekében, akkor egy womás csatornatisztítás segítségével a lerakódásoktól is jó eséllyel megszabadulhatsz.

Nyilvánvaló, hogy nem érdemes elmenni a szaniterhasználati szokások mellett sem. A rendszerbe kerülő nedves törlőkendő, használt macskaalom, tampon, a zsíros ételmaradékok és az apró, darabos szennyeződések gyorsan dugulást okozhatnak még az újépítésű ingatlanokban is. A csatornatisztítás tehát csak az egyik opció a megelőzésre. A többiről Neked kell gondoskodnod azzal, hogy nem szemetesként használod a lefolyókat, és ügyelsz azok állagmegőrzésére.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK