Duguláselhárítás ünnepnapokon: Mutatjuk, mit tehetsz a prevencióért!

Duguláselhárítás ünnepnapokon: Mutatjuk, mit tehetsz a prevencióért!

Az eldugult lefolyó bizony nem válogat. Mindegy, hogy a hétköznap esti pihenést vagy az ünnepi ebédet teszi tönkre. Ha nem folyik le a szennyvíz, akkor valamit muszáj tenni. A felkészült ingatlantulajdonos eszköztárában nemcsak a nagy vákuumot alkalmazó WC pumpa található meg, hanem legalább egy flakon duguláselhárító készítmény is. Ez utóbbit egyébként a megelőzés érdekében is be lehet vetni. Az időleges duguláselhárítás ünnepnapokon is lehetővé teszi, hogy a szakember kihívását el lehessen tolni. Természetesen ez csak akkor működőképes opció, ha tényleg sikerül átjárhatóvá tenni a rendszert.

Előfordulhat, hogy minden próbálkozás hiába, és a fürdőszoba, vagy például a toalett használhatóságához mindenképpen profi segítségre van szükség. Jó hír, hogy a duguláselhárítás ünnepnapokon is elérhető szolgáltatás, mindössze a megfelelő szakembert kell keresni hozzá. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a professzionális eszközökkel és az évek gyakorlatával a háta mögött a korrekt szakemberek gyorsan és hatékonyan teszik átjárhatóvá a rendszert.

Duguláselhárítás ünnepnapokon: Segítünk megelőzni!

A cél nyilvánvalóan az lenne, hogy a dugulásokkal alapvetően se kelljen szembesülni, nem hogy ünnepnapokon. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a prevencióra fordított energia fontosságát. Mit jelent ez a gyakorlatban? A WC-t soha ne használjuk szemetesként! Lehet, hogy eleinte úgy tűnik, tényleg mindent le lehet húzni, és nincs gond, de idővel a lerakódások és darabos szennyeződések komoly dugulássá nőhetik ki magukat. Amennyiben ez a mélyben történik, akkor a WC pumpának esélyes sincs, és womás csatornamosás, vagy professzionális csőgörény használata válik szükségessé.

Mit tehetsz a prevenció érdekében?

A lefolyótisztító nemcsak a már kialakult dugulás esetében jelenthet megoldást, hanem prevenciós jelleggel szintén célszerű bevetni. A toalett mellett mindig legyen szemetes a női higiénia termékeknek, így a vendégek sem kerülnek kellemetlen helyzetbe. A lefolyószűrő szinte nélkülözhetetlen a kézmosók, mosogatók és a fürdőkád esetében. Rendszeres tisztításával, cseréjével a víz a megfelelő ütemben fog távozni, és a hajszálak, az erősen habzó anyagok mégsem landolnak a lefolyóban. Ne feledd, tehetsz az ellen, hogy a duguláselhárítás ünnepnapokon váljon szükségessé! Amennyiben mégis így történne, akkor korrekt árajánlattal és elérhetőséggel rendelkező szakember mellett érdemes letenni a voksot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük