Duguláselhárítás ünnepnapokon? Pumpa helyett hívj szakembert!

2024. 02. 27.

A dugulások előbb vagy utóbb minden háztartásban megjelennek. Még a körültekintő szaniterhasználat ellenére is előfordulhat, hogy a rendszer elzsírosodik, abban lerakódások képződnek, ezek pedig a keresztmetszetet szűkítve kedveznek a makacs dugulásoknak. Hogyan szabadulhatsz meg a szaniterhasználatot ellehetetlenítő jelenségtől gyorsan és hatékonyan? Mindenki ezt szeretné tudni, ám a gyakorlatban ritkán sikerül saját magunknak megoldani a helyzetet.

Házilag is próbálkozhatsz? – De meddig?

A duguláselhárítás ünnepnapokon is szükséges lehet, ilyenkor pedig a laikusok nagy lendülettel vágnak bele a házilagos duguláselhárításba. Már csak a várható költségek miatt sem szívesen fordulnak szakemberhez az emberek, pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy néha sokkal előrébb lehetnénk azzal, ha időben hívnánk a lakóhelyen tevékenykedő profikat. A korszerű, nagy vákuummal működő WC pumpa minden háztartásban jó szolgálatot tesz. Ez akár önmagában is alkalmas arra, hogy elbánjon a dugulással. A lefolyótisztítókkal érdemes óvatosnak lenni. Ha egy flakon hiába kerül a lefolyóba, nem történik változás, akkor célszerű már a szakember segítségén gondolkodni.

Duguláselhárítás ünnepnapokon is!

A duguláselhárítás profik által gyakran indul a kamerás cső- és csatornavizsgálattal. Ez már csak azért is praktikus, mert így sikerülhet a rendszer egészét átvizsgálni, felvételt készíteni arról, és visszanézve akár egészen apró hibákra is fény derülhet. Nem elhanyagolható előnye a dolognak, hogy a dugulás pontos helye behatárolható, így ennek megfelelően történhet a duguláselhárítás ünnepnapokon is.

Womás tisztítás vagy csőgörény? A profik könnyen eldöntik!

A womás csatornatisztítás egyfajta opciót kínál, ami ráadásul a lerakódásokkal is képes leszámolni. A tapasztalatok szerint a mechanikus tisztítás szerepe mellett sem érdemes elmenni, ugyanis a jól ismert csőgörény hozzáértő kezekben gyorsan újra átjárhatóvá teszi a rendszert. Ma már házilagos használatra is beszerezhető az eszköz, de fontos tudni, hogy a megfelelő méret nem elég, ahhoz gyakorlott kezek is szükségesek.

A lényeg, hogy ne riadj el a profi közreműködéstől akkor sem, ha a duguláselhárítás ünnepnapokon aktuális. Ha előzetesen tájékozódsz a várható költségekről, akkor tudni fogod, mire számíthatsz, és ennek tükrében hívhatod ki a szakembereket. Érdemes azt is átgondolni, hogy ünnepnap ide vagy oda, ilyenkor legalább otthon vagy, és tudod fogadni a hozzáértőket anélkül, hogy szabadnapot kellene kivenned.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK