Kamerás csatornavizsgálattal célirányosan kezdődhet a helyreállítás!

Kamerás csatornavizsgálattal célirányosan kezdődhet a helyreállítás!

A kamerás csatornavizsgálat kifejezés már nem cseng ismeretlenül a mai kor emberének. A duguláselhárítás kellemetlenségeivel mindenki találkozott életében, és szerencsés esetben házilag sikerült megoldani a helyzetet. Ebben a korszerű WC pumpák, a lefolyótisztítók nagy segítséget jelenthetnek. Vannak, akik a házi használatra szánt csőgörényben hisznek laikusként, mások az ecetet és a szódabikarbónát öntözik a lefolyóba dugulás esetén.

Beütött a baj. Mi a teendő?

Tény, hogy a felsoroltak bármelyike, vagy akár egymással kombinálva is működőképes lehet. De mi a helyzet akkor, ha mégsem? Mit érdemes tenni akkor, ha hiába a drága lefolyótisztítók és a kitartó pumpálás, a rendszer ettől sem lesz átjárható? A szakemberek azt javasolják, hogy fontos észrevenni azt a pontot, ahonnan felesleges a házilagos módszerekkel bajlódni. Ha ezt elmulasztjuk, akkor csak stressz és bosszankodás következik, miközben a szaniter is használhatatlan.

Kamerás csatornavizsgálat: Ez mindent megmutat!

A profi kezekben a csőgörény tökéletesen működik, a womás csatornatisztítással a makacs lerakódásoktól is meg lehet szabadítani a rendszert. Vannak helyzetek, amikor a kamerás csatornavizsgálat nélkülözhetetlen. Ehhez egy száloptikás eszközt használnak a szakemberek, amivel a rendszer egészét átvizsgálhatják. Miért fontos ez? A csövek belsejébe nem láthatunk be, ám a megfelelő készülékkel még visszanézhető felvétel is készíthető. Ennek köszönhetően minden apró hiba felismerhető, és még időben megtörténhet az érintett csőszakasz cseréje.

Duguláselhárítás bontás nélkül

Bontás. Igen, ettől tartanak a legtöbben. A kamerás csatornavizsgálat előnye azonban éppen abban mutatkozik meg, hogy nem üt be a baj, nincs csőtörés és nem önti el a lakást sem a szennyvíz, s még időben megtörténhet a helyreállítás. Egyébként érdemes tisztában lenni azzal is, hogy a dugulások a legtöbbször rövid idő alatt megszüntethetők. Igaz ez akkor is, ha a házilagos próbálkozások sorra kudarcot vallottak. Éppen ebben rejlik a szakértelem és a professzionális eszközök előnye. Womás csatornatisztítás, csőgörénnyel történő, mechanikai tisztítás és persze a prevenció gyanánt is remek szolgálatot tevő kamerás csatornavizsgálat – Kifogástalan működés és átjárható lefolyók érdekében forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük