Kamerás csatornavizsgálattal célirányosan mehet a helyreállítás!

Kamerás csatornavizsgálattal célirányosan mehet a helyreállítás!

Ha javításról van szó, akkor elsősorban azzal érdemes tisztában lenni, hogy milyen probléma a ludas. Különösen igaz ez akkor, ha a dugulások megelőzése a cél. Vannak dolgok, amelyek bosszúságot okoznak, ha elromlanak a lakásban. Egyik sem hasonlítható azonban össze egy WC dugulással, vagy a konyhai mosogató dugulásával. Ezek a szaniterek – beleértve a fürdőszobaiakat is-, aktívan hozzájárulnak az otthon használhatóságához. Ha bármelyik nem működik megfelelően, az bizony a teljes ingatlan használatát befolyásolja.

Kamerás csatornavizsgálat? Belát mindenhova!

Az ingatlanhoz tartozó hálózat belső részéről a legtöbbünknek semmiféle elképzelése sincs. Nem véletlen, hogy a kamerás csatornavizsgálat hasznosságához kétség sem férhet. A speciális eszköz befér a legkisebb résekbe is, és felvételt készít, amit utána vissza lehet nézni. Igazi lényege abban mutatkozik meg, hogy a duguláselhárítás célirányosan történhet egy ilyen vizsgálatot követően. Ha pontosan tudja a szakember, hol és milyen dugulással van dolga, akkor gyorsabban, hatékonyabban történhet a helyreállítás.

Megelőzés kamerás csatornavizsgálat segítségével

Igen! Nem pusztán az azonnali javításnál alkalmazható a készülék, hanem egyre többen veszik igénybe a lehetőséget akkor is, ha egyszerűen szeretnék megelőzni a dugulásokat, a kerti gyökér-benövéseket, és a hasonló gondokat.

Még mindig a bontástól tartanak a legtöbben!

Amikor dugulás jelentkezik, a mai kor embere mindent bevet. Pumpál, lefolyótisztítóval próbálkozik, teszi a kettőt együtt, keveri a vegyi anyagokat, holott ez akár veszélyes is lehet. Ha nem sikerül így megszüntetni a dugulást, akkor jöhet a házi használatra szánt csőgörény, ami hozzáértés hiányában sérülést is okozhat a rendszerben. A bontástól való félelem arra sarkallja az ingatlantulajdonosokat, hogy maguk járjanak a dolog végére. A gyakorlatban csak nagyon ritkán szükséges bontás, a helyreállítás pedig akár harminc perc alatt gond nélkül megoldható. Fordulj profikhoz, és a dugulás nem okoz többé megugorhatatlan akadályt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük