Készülj a télre csatornatisztítással!

2023. 10. 9.

A téli hónapok sokak szemében egyet jelentenek a horror fűtési költségekkel és a takarékoskodás minden lehetséges formájával. A jelenlegi inflációs környezet és a gazdasági helyzet egyaránt óvatosságra intenek. Nem véletlen, hogy a ház környékén előforduló feladatokat a legtöbben igyekeznek maguk megoldani. A szakértelem és a megfelelő eszközök azonban olyan előnyökkel járnak, amiket az időtakarékosság és a felesleges stressz elkerüléséneké érdekében megéri megfizetni.

Profik nélkül nem megy?

Gondoljunk csak arra a helyzetre, amikor eldugul a WC, és minden módszer csődöt mond a rendszer átjárhatóvá tételének érdekében. Ilyenkor nem gondolkodik túlságosan sokat az ember, és amint talál egy mihamarabb a helyszínre érkező szakembert, az anyagiak háttérbe szorulnak. Ugyan a vákuumot képező, újszerű WC pumpák és a lefolyótisztítók mindig jó szolgálatot tesznek otthon, de a makacs dugulásokkal ezek sem biztos, hogy képesek elbánni.

Csatornatisztítás prevenciós céllal? Jó döntés!

A dugulás jellegétől függően sor kerülhet a kamerás cső- és csatornavizsgálatra, de akár azonnal a woma csatornatisztítás jöhet szóba. A régi rendszerek esetében a csövek falára rakódott elzsírosodott réteg bizony komoly gondokat okozhat, hiszen jelentősen csökkenti a cső átmérőjét, így könnyebben alakul ki dugulás. A legjobb tehát az, ha ezektől a lerakódásoktól mihamarabb sikerül megszabadulni. Ha a helyzet úgy kívánja, és az anyagiak is adottak, akkor az érintett csőszakasz cseréjére is sor kerülhet. Miért várnád meg, míg mindez elmaradhatatlan feladatként jelentkezik? A megelőzés akkor is kiemelt jelentőséggel bír, ha csatornatisztítás, a kisebb dugulások megszüntetése a cél.

Kerti gyökér-benövés? Jobb mihamarabb letudni!

Sokan nem is gondolják, hogy akár a kertben is lehet a dugulás oka. A toalettből kifelé meginduló szennyvíz esőzések alkalmával arra hívja fel a figyelmet, hogy a kertben levő csövek valamelyikébe bekúsztak a növények gyökerei, és idővel törést okoztak. A helyzet azonnali beavatkozást igényel, méghozzá nemcsak az otthon higiéniájának érdekében, hanem a WC használhatóságával összefüggésben is. Fordulj szakemberhez, aki a megfelelő eszközökkel és hozzáértéssel átjárhatóvá teszi a rendszert, megoldja az esetleges bontást, és segít abban, hogy télen már ne legyen gond a szaniterek használatával.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK