Prevenció a duguláselhárításban? A kamerás csatornavizsgálat a befutó!

2023. 07. 18.

A legtöbb háztartásban már előfordult dugulás, annak minden hátulütőjével együtt. A nagy kérdés ilyenkor mindig az, hogy próbálkozzunk-e a házilagos megoldásokkal, vagy már az első sikertelen pumpálást követően szakemberhez forduljunk.

A két véglet között persze van némi átmenet. Hasznos, ha mindig van otthon valamilyen lefolyótisztító, hiszen ennek köszönhetően akár házilag is orvosolható a probléma. Egy korszerű, nagy vákuummal dolgozó pumpa sem rossz, ha rendelkezésre áll, a modern, felül egy kerékpár pumpára hasonlító eszközről még a szakemberek is pozitívan nyilatkoznak. Nem úgy a házi csőgörényről, amit a legtöbben nem tudnak helyesen használni, akár méretben sem a megfelelőt vásárolják, vagyis egy centivel sincsenek bentebb a helyreállítást illetően a sokszor 10 ezernél is nagyobb kiadással.

A megelőzés mindig olcsóbb!

Talán már saját tapasztalatodból is tudod, hogy ha odafigyelsz a megelőzésre, akkor kisebb kockázata van a későbbi hibáknak és a velük járó kiadásoknak. A szaniterek nem szemetes funkciót látnak el, erről gyakran elfeledkezünk. Az ételmaradékok helye a szemetesben van, és nem a toalettben vagy a mosogatóban leengedve. Komoly stressztől kímélheted meg magad azzal, ha a női higiéniai termékeket, a használt macskaalmot vagy a popsitörlő kendőket nem a WC-ben húzod le.

Honnan tudhatom, mi a baj?

A kamerás csatornavizsgálat tökéletes módszer arra, hogy bepillantást nyerhessen a szakember a rendszer belsejébe. A száloptikás eszköz minden apró repedést, dugulást felfedez, a felvétel visszanézhető, így célirányosan behatárolhatók az esetleges problémás területek.

Kamerás csatornavizsgálat: ehhez szakember kell!

A házi használatra szánt csőgörényt laikusoknak árulják, ám az esetek többségében beszerzése ellenére is szükséges a szakember kihívása. A profik korszerű eszközökkel és tudással felvértezve veszik fel a küzdelmet még a makacs dugulásokkal is. A kamerás csatornavizsgálat ehhez ideális készüléknek bizonyul, amit ráadásul prevenciós céllal is igényelhetsz.

Célirányos javítás, megfizethetőség

A kamerás csatornavizsgálat segítségével azonnal láthatóvá válik, hogy milyen jellegű dugulásról van szó, idővel elzsírosodott-e a rendszer, gondot okoznak-e a gyökér-benövések. A preventív jelleggel végzett kamerás csatornavizsgálattal anyagiakat spórolhatsz meg, és az esetlegesen előforduló javítás is megfizethetőbben valósítható meg.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK