Profi csatornatisztítás – Felejtsd el a makacs dugulásokat!

2023. 09. 6.

Az eldugult lefolyónál csak egy kellemetlenebb dolog létezik, ez pedig nem más, mint az eldugult WC. Aki tapasztalta már, az pontosan tudja, hogy ha nem mozdul a szennyvíz, és a bűz lassan az egész lakásban érezhető, akkor a mihamarabbi segítség aranyat ér. Aranyat, de nem feltétlenül anyagilag van ez így. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bár az infláció minden korábbinál nagyobb magaslatokban szárnyal, és az adójogi változások miatt is emelkednek a szolgáltatások díjai, még mindig olcsóbban megoldható a duguláselhárítás és a profi csatornatisztítás, mintha magunk próbálkoznánk a helyreállítással.

Teljes dugulás? Van megoldás!

Korántsem biztos, hogy az üzletek polcain sorakozó vegyi anyagok megoldást kínálnak az aktuális problémára. Laikusként nem tudhatjuk, mi zajlik a mélyben, erre leginkább a kamerás cső-és csatornavizsgálat alkalmas. De mi a helyzet akkor, ha a toalett teljesen eldugult, és se fel, se lefelé nem megy a szennyvíz? Elsősorban örüljünk annak, ha egy helyben áll, ugyanis van olyan helyzet is, amikor visszafelé folyik a lakásba, ezt pedig a legjobb elkerülni. Említésként érintve a témát elmondható, hogy a kerti gyökér-benövés és vele együtt a csőtörés kapcsán esőzéseknél hajlamos visszafelé folyni minden, amit szeretnénk a lakáson kívül tudni.

Elzsírosodás és lerakódások? A woma csatornatisztítás segíthet!

A csatornatisztítás nemcsak azt a célt szolgálja tehát, hogy a rendszer optimálisan működjön, hanem a lerakódásoktól is megszabadítja a csövek falát. Az újépítésű ingatlanoknál ilyenekkel aligha találkozni, ám ami használatban van, az egy idő után az elzsírosodás jeleit mutathatja. Ez a lassan megszilárduló anyag szűkíti a csövek keresztmetszetét, ami a szennyeződések és a dugulást okozó anyagok felhalmozódásához, duguláshoz, sőt, akár csőtöréshez is vezethet.

A legtöbben attól tartanak, hogy a fennálló probléma csak költséges és időigényes csőcserével, bontással oldható meg. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a magasnyomású vízsugaras duguláselhárítás, vagy, ahogy sokan ismerik, a woma csatornatisztítás nagy segítséget jelenthet még a régi rendszerek kitisztításakor is.

Archívum

Telefon:

+36 70 7755 190

E-mail:

info@dugulaselharitast.hu
Duguláselhárítás logo

ADATVÉDELMI

BLOG

ÁRAK